Over ons..

Welkom bij Berg Exalto zonwering, 


Wie is Berg Exalto en wat maakt ons speciaal?

Wij zijn zelfstandig begonnen als 'van den Berg zonwering' en 'Exalto zonwering & montage' en hebben samen meer dan 25 jaar ervaring in zonwering. Al jaren zijn wij een team en gaan de krachten nu bundelen in een gezamenlijk bedrijf namelijk ' Berg Exalto zonwering'.
 

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en inspiratie opgedaan, op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Hierdoor kunnen wij u het beste advies en natuurlijk uiteindelijk het gewenste resultaat geven!

 

Berg Exalto is een jong dynamisch bedrijf. Totaal gericht op de wensen van onze klanten. Groeien kan ieder bedrijf, met voldoende doorzettingsvermogen, wilskracht en passie. Maar een begrip worden, dat vergt vertrouwen, respect en liefde voor Zonwering en Raamdecoratie. 

Deze laatste drie belangrijke kernwoorden staan centraal binnen onze organisatie.

 

Mooie producten kunnen overal aangeschaft worden maar wij vinden het belangrijk net wat extra's te doen voor onze klanten! Door samen te kijken naar de mogelijkheden en met u in overleg te gaan zodat u tevreden zult zijn over uw aankoop.

Wij geven duidelijk en eerlijk advies over uw gewenste zonwering en raamdecoratie en zullen op basis van wat wij samen besproken hebben een duidelijke offerte maken met vaste prijzen. 

 

Naast de particuliere opdrachten (zoals onderhoud reparatie of het leveren van nieuwe zonwering) voeren wij ook zakelijke en grotere projecten uit voor diverse grote ondernemingen en VVE’s, al onze monteurs zijn ook VCA+ gecertificeerd.

 

Een zonnige groet, Berg Exalto zonwering