Waarom rolluiken op

zonne-energie?

 

Ga je voor 100% draadloos?

 

Wij hebben verschillende varianten van de A-merken Somfy & Brell met aansturing via Solar (zonne-energie). Een energiebesparende en milieubewuste keuze!

 

Dankzij het zonnepaneel, helpt de zon zelf mee aan de perfecte zonwering. Hiermee is het systeem 100% draadloos! Dus geen bedradingen meer in het zicht. En montage wordt hierdoor ook een stuk makkelijker!

 

Het product wordt compleet geleverd met zonnepaneel en een luxe handzender met ophangsysteem voor binnen, om het rolluik op afstand te bedienen. 

 

 

 

 

Heroal rolluik uitgerust met Somfy rs100Io solar motor
Ook zijn er in de solar wereld goedkopere varaianten de brell home solar motoren voor uw rolluik of screen

Rolluiken zijn de beste isolatie voor je ramen

 

In de herfst en winter dalen de temperaturen. Rolluiken zijn isolerend en verminderen warmteverlies van binnen naar buiten.

Als de rolluiken overdag open zijn, verwarmt de zon je woning. Door ‘s nachts de rolluiken te sluiten blijft de warmte binnen en kan de verwarming lager! 

 

Zonne-energie

 

Er is niet veel zonlicht nodig om het paneel op te laden. Ook wordt er zonne-energie opgeslagen in het systeem, zodat het rolluik altijd werkzaam blijft, ook bij stroomuitval.

Het Rolluik kan ook geleverd worden met een los zonnepaneel voor ramen en/of deuren in de schaduw of onder een balkon/dakoverstek.

Het zonnepaneel staat in verbinding met de accu die zich in de cassette bevindt. Hierdoor is de accu netjes uit het zicht en zorgt het zonnepaneel ervoor dat de accu zich oplaadt.

Gaat u voor kwaliteit kiest u voor Somfy wirefree motoren met natuurlijk niks anders dan Heroal rolluiken of screens

Vraag vrijblijvend advies!


Rating: 0 sterren
0 stemmen