Waarom rolluiken?

 

 

Rolluiken, de beste isolatie voor je ramen!

 

In de herfst en winter dalen de temperaturen. Rolluiken zijn isolerend en verminderen warmteverlies van binnen naar buiten. Als de rolluiken overdag open zijn, verwarmt de zon je woning. Door ‘s nachts de rolluiken te sluiten blijft de warmte binnen en kan de verwarming lager! 

 

 

Energiebesparend

 

Rolluiken hebben een hoge isolatiewaarde, doordat de lamellen zijn gevuld met PUR schuim. Tijdens koude dagen houden de rolluiken zoveel warmte vast, dat u dit zelfs merkt in de hoogte van uw energierekening. Het warmteverlies ‘s-nachts kan namelijk wel tot 56% verlaagd worden. Rolluiken dragen dus ook bij aan de verduurzaming van uw woning.

 

 

Zonwerend

Rolluiken bieden een perfecte zonwering waardoor het met hoge temperaturen buiten, binnen koel en aangenaam blijft. Tevens worden de kozijnen ook goed beschermd waardoor er minder onderhoud nodig is.

 

 

 

Inbraak vertragend

Een rolluik heeft inbraak vertragende eigenschappen. Een huis met rolluiken is voor inbrekers een stuk minder interessant. Rolluiken zijn namelijk tot wel tien minuten! 

Geluidswerend

Rolluiken zijn niet alleen energiebesparend, zonwerend en inbraak werend maar ook geluidswerend. Als u last heeft van een drukke buurt, zijn rolluiken de ideale oplossing.

 

Rolluiken en screens ook met zonne energie dankzij de nieuwste solar technologie

Zonne-energie

 

Profiteren van de voordelen van rolluiken zoals isolatie, een veilig gevoel en een volledig verduisterende kamer, maar dan zonder lelijke kabels, geen gaten meer in uw muur of volle stop contacten.

Wij leveren A-merk motoren voor rolluiken van het merk Solar en screens van de A-merken Somfy & Brell.


Wilt u meer informatie?  Neem vrijblijvend contact met ons op!

Energie label met of zonder rolluiken

Energie label met rolluiken, u kunt gemakkelijk uw woning verduurzamen doormiddel van Rolluiken of screens zoals u kunt zien op deze energie labels is dat rolluiken wel degelijk verschil maken aan het comfor en aan het energie verbruik in uw woning, minde
Zoals te zien op dit label van Heroal kunt u zien wat het verschil is met rolluiken, bespaar opUw energie kosten en verduurzaam uw huis met Heroal Rolluiken!

contact formulier