Screens

Comfort, met A-merken en de beste materialen!

 

Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? 

Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen1

Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden.

Screens / RitsScreens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren, ook leverbaar in verschillende varianten.

 

Wij leveren uitsluitend A-merk screens namelijk: Heroal of Sunmaster

 

Deze ritsscreens op zonne energie mogen monteren met Somfy rs100 solar motoren deze hebben wij op een bungalo in breukelen mogen monteren prchtig resultaat en er komt geen kabel aan te pas

Op zonne-energie dus 100% draadloos!
Screens en RitsScreens op zonne-energie worden automatisch aangestuurd door zonlicht en warmte.

Geen lelijke draden meer die naar een stopcontact moeten en natuurlijk makkelijk te plaatsen.

De voordelen van een screen

 

Een screen is een vlakhangende zonwering, waarbij het doek van boven naar beneden glijdt in geleidingsprofielen. De constructie is vergelijkbaar met die van rolluiken. Een screen neemt geen kostbare ruimte in en zijn ook op lastige plekken te monteren. Screens zijn goed bestand tegen wind. Het doek is standaard gemaakt van een met polyvinyl omhulde glasvezel.

Mensen kunnen overdag niet bij jou naar binnen kijken, maar jij kunt wel gewoon naar buiten blijven kijken!  Glasvezeldoek is kleurvast en rot- en schimmelvrij. Je kunt de screen op diverse manieren elektrisch of handmatig bedienen en natuurlijk op zonne-energie.

Langer genieten van het buitenleven met screens behoort eveneens tot de mogelijkheid. Verfraai met onze screens jouw veranda en/of buitenverblijf en zorg dat je heerlijk uit de zon- of wind kunt vertoeven.

 

Screen doeken

Screen doek van het A-merk Serge® kenmerkt zich onder andere door de vele kleuren waarin het beschikbaar is.

De screen doek kleuren variëren van natuurlijk en rustgevend tot fris en kleurrijk.

Afhankelijk van de kleur kan het screen doek tussen de 80 – 95% van de zonne-energie tegenhouden. Het screen doek filtert bovendien het licht en vermindert de lichtsterkte tot een aangename waarde, dit biedt voordelen ten aanzien van beeldschermgebruik.

Ook de Uv-straling in de ruimte loopt terug waardoor meubels en wandkleding minder snel verbleken. Dankzij de weeftechniek blijft het zicht toe naar buiten behouden. De zonwering is ook beschikbaar in extra brede uitvoering.

De screen doeken van het merk Serge® hebben het TÜV keurmerk! 

 

Een TÜV certificaat of TÜV keurmerk is een bevestiging dat een product, dienst, proces of organisatie voldoet aan eisen die worden gesteld in wetgeving, normen en keurmerken. Er wordt dan weliswaar van u verwacht dat u aantoonbaar voldoet aan eisen. Maar u verwacht ook dat partijen waar u zaken mee doet aan de eisen voldoen.

 

Ritsscreen doeken zijn er in verschillende kleuren materialen en verschillende dichtheid door de verschulillende manieren van waven van het materiaal

Vraag vrijblijvend advies!