Pergola zonwering met doek

Combineer de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een terrasoverkapping

De Brustor B128 pergola zonwering is een veelzijdige zonwering en vooral geliefd door zijn minimalistische design én de vele personalisatiemogelijkheden. Een uitgekiend ontwerp, garandeert een panoramisch zicht op de tuin en veel lichtinval in de woning. De B128 wordt  aangebouwd aan de woning en combineert de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een terrasoverkapping. Het doek wordt elektrisch opgerold dankzij de duurzame ZIP screen-technologie. Zo blijft het doek jaar na jaar strak gespannen in de geleiders. De slanke palen zorgen ervoor dat de zonwering als het ware verdwijnt in de architectuur van de woning.

 

Het belangrijkste kenmerk van ZIP schermen is hun structuur waarbij de randen van het materiaal in de geleider ‘lopen’, net als bij ritsen. Hierdoor is het doek beter bestand tegen windstoten – het kan zelfs uitgeklapt blijven bij windsnelheden tot 120 km/u.

De B128 pergola van Brustor beschermt je tegen de zon, regen én is bestand tegen een windvlaag. Ook zit in het voorprofiel is een onzichtbare regengoot geïntegreerd, die ervoor zorgt dat de afwatering via de palen afvoert. IedeaalVoor tuin terras flonder
Brustor pergola scherm

 Voordelen van Pergola zonwering met doek:

  • Minimalistisch design
  • Combinatie tussen zonnescherm en terrasoverkapping
  • Vlotte afvoer van regenwater via de palen