Serre zonwering

Het is gedaan met snikhete veranda’s! Hou de warmte buiten dankzij de verandazonwering van het A-merk Brustor of Smits. De B126 of de Solidsky verandazonwering is ideaal voor rechthoekige veranda's, serres en hellende glasoppervlakken. Het past op nagenoeg elke constructie!

Dankzij de gepatenteerde uitschuifbare extensie creëer je tot 1,25 m extra schaduw. De Brustor verandazonwering bestaat uit hoogwaardige materialen en heeft een corrosiebestendige, geëxtrudeerde aluminium cassette. De Brustor B126 is, net zoals onze andere zonwering, uitgerust met een Somfy motor en kan eenvoudig bediend worden met een schakelaar, afstandsbediening of zelfs via de smartphone of tablet. Er kunnen bovendien meerdere modules van de B126 aan elkaar gekoppeld worden om grotere ruimtes te beschermen tegen storend zonlicht.

 

 

Hier hebben wij een woning voorzien van Heroal rolluiken en een lichtstaat zonwering van Smits het type Solid Sky iedeaal voor lichtstraten en serre daken, wilt u meer weten neem dan gewoon even contact met ons op!

Voordelen van Brustor of Smits verandazonwering:

  • Hoogwaardige materialen
  • Gepatenteerde uitschuifbare extensie
  • Ideaal voor rechthoekige veranda's
Bent u opzoek naar zonwering voor uw serre, iinformeer dan eens naar onze serre zonwering van Brustor een begrip onder de zonwering
Brustor serre scherm zonwering

Verandazonwering is ideaal voor rechthoekige veranda's, serres en hellende glasoppervlakken, en past op nagenoeg elke constructie.