Uitvalscherm

Uitvalschermen blinken uit door de brede inzetbaarheid. Ideaal om de lage zon te weren en dankzij de brede range aan armtypen en –spanningen zeer geschikt voor plaatsing op winderige locaties. Het zonweringdoek rolt op in de omkasting en wordt zo beschermd tegen weersinvloeden van buiten. De lengteprofielen en zijplaten zijn vervaardigd volgens de extrusie methode, een beproefd systeem van fabriceren van robuuste en rechte onderdelen uit één stuk. Een veilig gevoel! In het verleden vaak gezien als traditionele zonwering met aluminium profielkleur en oranje doek, tegenwoordig verkrijgbaar in diverse stijlvol vormgegeven omkastingen, uit te voeren in meerdere RAL-kleuren, doekdessins en bedieningsopties. Kortom, u vindt altijd een oplossing die is afgestemd op úw specifieke situatie.

Uitvalschem van Sunmaster

SunProject

Compact uitvalscherm tegen een zeer gunstige prijsstelling

 

Speciaal voor de projectenmarkt hebben we het uitvalscherm SunProject. Dit uitvalscherm onderscheidt zich door zijn kleine afmeting. 

 

Mooi uitval scherm van het merk Sunmaster

SunCube

Uitval­scherm met een eigentijds design

 

Onze SunCube is de meest toegepaste versie van onze uitvalschermen. De SunCube is verkrijgbaar tot 450 cm breedte. 

 

Sunmaster suncube xl

SunCube XL

Wil je een extra breed scherm?

 

Kies dan voor de SunCube XL. Deze is verkrijgbaar tot een breedte van 600 cm.

 

 

De voordelen van een uitvalscherm

 

Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Als je het scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Deze zitten aan een aluminium profiel, dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zij tuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch hou je volledig zicht naar buiten.

 

Uitvalscherm met glijarm

 

Wil je een uitvalscherm op een plek waar mensen onderdoor lopen, zoals boven de ingang van een winkel of restaurant? Dan is een uitvalscherm met glijarm-constructie de beste oplossing. Dit type zonwering is ook heel geschikt voor een terras waar geen traditioneel uitvalscherm kan worden geplaatst omdat er bijvoorbeeld een deur zit. Een uitvalscherm met glijarm wordt meestal gemonteerd op een gevel die minder geschikt is voor een knikarmscherm. Een scherm met glijarm heeft een grotere uitval dan een traditioneel uitvalscherm.