zakelijk

Uw partner voor de zakelijke markt sinds 2018

Zonwering en raamdecoratie voor winkels, kantoren en woningbouw!

Of u nu opzoek bent naar Stijlvolle Binnen of Buiten Zonwering en of  raamdecoratie voor uw kantoor bedrijfspand of vve, of een mooi uitvalscherm of ritsscreen voor uw winkel of woning bij Berg Exalto hebben wij alles in huis voor zowel de zakelijke markt als particuliere markt!

Een rits screen is een iedeale zonwering voor uw kantoor Winkel of school ruimte, dankzij de zonwerende functie creert u een comfortabele werk leef of leer omgeving waardoor iedereen met een beheersbaar klimaat zijn of haar werk kan doen.

uw specialist in project zonwering

Wij hebben een mooi assortiment raamdecoratie en zonwering en horren, daarnaast werken wij uitsluitend met A merken zonwering en motoren en accessoires, Wij werken met eigen inmeet- en montageservice iedereen is VCA gecertificeerd en weet dat veiligheid en kwaliteit op nummer 1 staat, voor onze zakelijke klanten zoals vve's aannemers en woningbouw verenigingen hebben wij uiteraard ook inkoop voordelen, zo willen wij uw vaste adres worden voor uw project zonwering en zakelijke klussen.

 

Al onze monteurs zijn Vca gecertificeerde

Wat bieden wij u naast de scherpste prijs nog meer?

Berg Exalto Zonwering staat voor kwaliteit, service, scherpe prijzen en ervaring, met deze combinatie bent u verzekerd van succes, wij meten tot in de millimeter nauwkeurig, en u krijgt persoonlijk advies van een van onze zonwering specialisten, Maatwerk in iedere stijl of kleur, voor iedere situatie een oplossing hoe groot uw kantoor, bedrijf of woning ook is. Omdat we weten dat kiezen best lastig is, denken onze zonweringspecialisten graag met u mee.

Wij staan voor u klaar!

Bent u klaar voor de gloednieuwe uitstraling of renovatie van een ouder pand waar de bestaande zonwering vanaf moet? bel dan 0621190586 of vraag een vrijblijvende offerte aan, we gaan direct voor u aan de slag!

Bent u opzoek naar een partner in de zonwering sector? neem dan vrijblijvend contact op.

Zakelijk contact formulier

Adresgegevens:

Berg Exalto zonwering

Niels borhweg 141

3542 CA Utrecht

Bedrijf gegevens:

Kvk: 65581644

Btw: NL002006304b81

Iban: NL80 INGB 0007 2409 88