zakelijk

Uw partner voor de zakelijke markt sinds 2018

Zonwering en raamdecoratie voor winkels, kantoren en woningbouw!

Of u nu opzoek bent naar Stijlvolle Binnen of Buiten Zonwering en of  raamdecoratie voor uw kantoor bedrijfspand of vve, of een mooi uitvalscherm of ritsscreen voor uw winkel of woning bij Berg Exalto hebben wij alles in huis voor zowel de zakelijke markt als particuliere markt!

Een rits screen is een iedeale zonwering voor uw kantoor Winkel of school ruimte, dankzij de zonwerende functie creert u een comfortabele werk leef of leer omgeving waardoor iedereen met een beheersbaar klimaat zijn of haar werk kan doen.

uw specialist in project zonwering

Bent u voor uw VVE, zorginstelling, woningbouw, bedrijf of uw gebouw op zoek naar een betrouwbare partner? Dan willen wij bij BergExalto zonwering graag persoonlijk kennis met u maken! Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en situaties te bespreken, kortom: van inmeten tot aan oplevering compleet verzorgd!

Wij hebben een mooi assortiment raamdecoratie en zonwering en horren, daarnaast werken wij uitsluitend met A merken zonwering en motoren en accessoires, Wij werken met eigen inmeet- en montageservice iedereen al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en weten dat veiligheid en kwaliteit op nummer 1 staat!

 

Al onze monteurs zijn Vca gecertificeerde

Onze montage teams zijn VCA -gecertificeerd en zijn gewend om op diverse locaties te werken, daarnaast is iedereen voorzien van professioneel en goedgekeurd gereedschap. Bergexalto monteurs monteren van rolgordijn tot uitval scherm of van groot project naar een enkel screen op solar.

Wat bieden wij u naast de scherpste prijs nog meer?

Berg Exalto Zonwering staat voor kwaliteit, service, scherpe prijzen en ervaring, met deze combinatie bent u verzekerd van succes, wij meten tot in de millimeter nauwkeurig, en u krijgt persoonlijk advies van een van onze zonwering specialisten, Maatwerk in iedere stijl of kleur, voor iedere situatie een oplossing hoe groot uw kantoor, bedrijf of woning ook is. Omdat we weten dat kiezen best lastig is, denken onze zonweringspecialisten graag met u mee.

Wij staan voor u klaar!

Bent u klaar voor de gloednieuwe uitstraling of renovatie van een ouder pand waar de bestaande zonwering vanaf moet? bel dan (0346) 234 300 of vraag een vrijblijvende offerte aan, we gaan direct voor u aan de slag!

 

Bent u opzoek naar een partner in de zonwering sector? neem dan vrijblijvend contact op.

Zakelijk contact formulier

Adresgegevens:

Berg Exalto zonwering

Niels borhweg 141

3542 CA Utrecht

0346-234300

Bedrijf gegevens:

Kvk: 65581644

Btw: NL002006304b81

Iban: NL80 INGB 0007 2409 88