Deze prachtige ritsscreens geplaatst in abcoude, deze zonwering creëert niet alleen een comfortabele woonomgeving kwa temperatuur maar zorgt ook voor privecy

Gepubliceerd op 23 december 2023 om 11:38

ISOLEREN MET RITSSCREENS

Wanneer u de ramen van uw woning laat voorzien van ritsscreens maakt u een duurzame keuze. Natuurlijk weren screens de zon en blijft het binnen aangenaam koel op warme zomerdagen. Ritsscreens zorgen ook voor isolatie en het vasthouden van warmte in koude seizoenen. Heeft u in deze tijd waarin we steeds meer zoeken naar duurzame oplossingen om ruimtes te verwarmen, zeker met stijgende gas en energieprijzen, al gedacht aan zonwering?

Ritsscreen zorgt voor stilstaande lucht
Er bestaan diverse type zonwering. Het type ritsscreen, zogenaamde verticale zonwering, bedekken ramen volledig. Dit screen plaatst onze dealer aan de buitenzijde van uw woning voor het raam. Doordat het doek van het screen in de zijgeleider via een rits bevestigd is, sluit deze volledig af waardoor er een laag stilstaande lucht ontstaat. Stilstaande lucht isoleert (denk ook aan de stilstaande lucht tussen dubbele beglazing).

Door deze laag stilstaande lucht isoleert het screen en zorgt dit ervoor dat het in de zomer binnen koeler blijft en in de winter dus ook warmer. Met screens voor uw beglazing zorgt u er voor dat de warmte binnen niet via de ramen verloren gaat. Bovendien bieden onze screens privacy: u kijkt wel naar buiten, maar het zicht naar binnen is beperkt.

Optimaal gebruiken van ritsscreens
Het aanbrengen van de ritsscreens voor energiebesparing is stap 1. De manier van gebruik van de screens bepaalt de mate waarin u de ruimte isoleert. Op warme zomerdagen laat u de screens met een druk op de knop zakken om te zorgen voor een aangename koele ruimte. In de winter laat u de screens op juist open als de zon op het glas staat, zo verwarmt de zon mede via het glas de ruimte. Om warmteverlies tegen te gaan, laat u de screens op koude dagen juist zakken als de zon zich niet laat zien en uiteraard in de avonden en nachten houdt u de ritsscreens dicht. Zo maakt u optimaal gebruik van reguleren van de warmte in uw woning en besparing van energie.

Verduurzaming van uw woning
Uiteraard is goede isolatie van de gehele woning nodig om optimaal energie te besparen. Interesse? Bergexalto.nl

#duurzaamheid #ritsscreen #isoleren #zonwering #berexalto #berexaltozonwering

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.